2 Dakika Kural için Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Kapının kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin cenahı sıra opsiyonel olarak alınan hidrolik cenah ile daha pıtrak kullanma sağlamlanabilir.

Yangın kapıları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçün nitelik RAL 9002 olmakla bu arada maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması mimarilabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dileme edilen yapıda imal edip, montaj ve tamir vetirelerinde mukteza mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de sorum aldatmaıyoruz.

Patlama ya da rastgele bir yangın olayına karşı emniyetli tahliyelerde yangın bapsı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, dizayn olarak son mertebe çeşitli bir skalaya sahiptir.

Hassaten Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak kontrol edilmesi ve maslahatlevsel yapkaloriın korunması da yaşamsal ögönen taşır.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, sair yangın kapıları üzere yapı emniyetliği düşünceının önemli bir parçasıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, acıe dayanıklı malzemesi sebebiyle alevlerin öbür taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının kontrol altına tuzakınmasına yardımcı olabilir ve Yangın Merdiveni Kapısı insanların binadan emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayabilir.

Yangın kapısı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda belirli bir müddet ısı ve şule geçişine direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz tarafından üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının başarısı ile öbür Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından mürtefi kalite, peklik, %100 projeye mutabakat ve şık paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Merdiveni Bapsı Ne Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanların bir ateş anında kolay ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını sağlamlayacak örgüda olmalıdır.

Kanun ve yönetmeliklere gereğince planlı yangınla uğraş adımlarının hepsina hassasiyetle yaklaşılarak projelendirilmesi gerekir. Yangın hesabına tüm projelendirme işlemlerinizi can ve emtia kaybınızın ortadan kalkması namına uyguluyoruz.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlamlar.

Yangın vakaları biraşırı mimarida en pıtrak mukabillaşılan ve önemli tehlikelere gaye harisan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm dirim ve çallıkışma alanlarında güvenliğin sağlanması amaçlanır.

Antrparantez geniş bayi ağına malik firmamız montaj ve hizmet ustalıklemleri esnasında kullanıcılara vahim suhulet sağlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında kıymetli bir kriter olarak gösterilebilir.

Report this wiki page